Praktijk nieuws

Even voorstellen: onze twee nieuwe collega’s!

Na het vertrek van onze collega Pieter Burger in oktober jl. verwelkomen wij twee nieuwe collega’s in onze praktijk! Dit zijn Claudia den Ottelander, zij is fysiotherapeut en sportfysiotherapeut in opleiding en Eline van Dijk zij is fysiotherapeut. Hieronder stellen zij zich even aan u voor:

 

Mijn naam is Eline van Dijk, 29 jaar en sinds kort woonachtig in Papendrecht. In 2015 heb ik de opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond in Nieuwegein. Al snel kreeg ik een leuke baan elders in Zwijndrecht aangeboden. Tijdens deze jaren heb ik ook meerdere waarnemingen gedaan bij verschillende particuliere praktijken en ben ik actief geweest als sportverzorger/fysiotherapeut bij een korfbalvereniging in Hardinxveld-Giessendam. Toen ik de kans kreeg om vanaf november 2020 aan de slag te gaan bij Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman heb ik deze kans met beide handen gegrepen. Naast mijn werkzaamheden als algemeen therapeut ben ik ook in het zwembad te vinden als hydrotherapeut bij de reuma patiënten vereniging regio Gorinchem. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd veel buiten te vinden. Graag ga ik wandelen, hardlopen en met de fotocamera op pad.

 

Mijn naam is Claudia den Ottelander, ik ben 25 jaar oud en ik ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Zelf ben ik altijd fanatiek wedstrijdzwemster geweest en ik heb een bijzondere affiniteit voor het behandelen van lichamelijke klachten van (jonge) sporters, daarom ben ik in 2019 gestart met de Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Hiermee verdiep ik mijn kennis op het gebied van trainingsleer, bewegen en sport gerelateerde klachten. De quote “waar een wil is, is een weg”, zegt veel over mij en mijn manier van behandelen van klachten, ik ga altijd voor het hoogst haalbare uit iedere behandeling. Ik vind het een uitdaging om door middel van beweeg- en videoanalyses de ontstaansfactoren van een blessure in kaart te brengen en zodoende het fysieke probleem te verhelpen. Ik zie u graag bij Fysio Berger, Twilt en Tielman om samen met u te werken aan het herstel van uw klachten.

 

Nieuwe psychosomatisch fysiotherapeut vanaf 1 juli 2020

Na het recente vertrek van onze collega Désirée Baan, hebben wij inmiddels een nieuwe psychosomatische fysiotherapeut in dienst genomen. Zijn naam is Frank van Gulik. Frank is 11 jaar werkzaam als fysiotherapeut en heeft zijn masteropleiding tot psychosomatische fysiotherapeut inmiddels afgerond.

 

 

Uitbreiding specialisatie osteopathie binnen onze praktijk!

In juli 2019 is onze collega Dominique Berger afgestudeerd en daarmee gecertificeerd om haar specialisatie uit te oefenen! Meer informatie treft u aan op de pagina Specialisatie op deze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 078-6127099.